duminică, 22 noiembrie 2009

Vot

Vot

Am votat şi noi, două cozi la o oră bucata (una să iei declaraţie, una să pui ştampila), un vîînt şi a început şi ploaia la un moment dat. Deşi organizarea n-a fost ideală, rîndacii s-au plîns şi au fost cîteva răcnete, organizacii au fost amabili şi au făcut ce-au putut în condiţiile date. Votul meu s-a dus cu Băsescu.

6 comentarii:

  1. La voi acolo vaz ca poti merge cu aparatul foto la sectia de votare. Sau, acum ca stau sa ma gandesc, probabil ca l-ai lasat cu DD-ul cand ai intrat in cabina. Ca si eu as fi pozat sectia si nu buletinul, dar m-am gandit ca nu pot lua camera cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu merge cu insert aici vad...

    http://www.flickr.com/photos/suzizuzi/4124697275/

    Eu eram in capul scarilor alora cind am facut poza din post.
    Nu cred ca inauntru era voie sa pozezi fiind institutie din asta politica, stiu io, si nici nu aveai cum, era ticsit de lume, dupa cum vezi erau multi, afara e frig, deci inghesuiala multa. Dar nu vad de ce nu ai avea voie sa pozezi sectia, cred ca poti vota si buletinul tau de vot, care-i problema?

    RăspundețiȘtergere
  3. Voiam sa spun ca poti poza buletinu de vot. :) Aici nu merge sa editezi comentariile! Sau nu stiu eu cum?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu stiu sa editez, daca vreau sa schimb ceva sterg comentariul si-l rescriu.

    Aici nu e voie sa pozezi buletinul de vot, pentru ca asta e o metoda de fraudare (ti se promit bani ca sa votezi pe cineva anume si tu cu poza faci dovada votului, pentru a incasa banii). M-as mira ca acolo sa fie diferit.

    RăspundețiȘtergere
  5. A da?! Nu stiam, e de bun simt.
    Oricum, te filmeaza cineva undeva?, nu poti face poza cu telefonu?:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu te filmeaza nimeni, nu stiu care e modalitatea de control. Oricum acu' banii nu se mai dau pe poza, se lucreaza cu liste si persoane de incredere. Am auzit azi pe la teve ca l-au prins pe un cetatean cand fotografia votul cu mobilul, dar nu stiu ce i-au facut, probabil ca l-au plimbat pana la sectie si i-au dat o amenda.

    RăspundețiȘtergere